Oriol 2nA eso
Espaguetis amb salsitxa
Ingredients:
• 400 grams de espaguetis
• 1 paquet de salsitxes (hot dog) de 6 unitats
• 1 cullerada d'oli
• 1 cullerada de mantega
• ½ got de vi blanc sec
• 2 tasses de salsa de tomàquet
• ¼ tassa d'oli
• 1 cullerada petita de sucre
• Sal
• Pebre mòlt
• Fulls d'alfàbrega
• 150 grams de formatge fresc (mantegós, tou) tallat en galledes.
Elaboració:
Tallar les salsitxes a trossos de 2 cm aproximadament. Posar en una paella
un raig d'oli i la mantega. Fregir en la barreja les salsitxes i saltar una
mica. Agregar el vi. Seguir cuinant amb foc fort fins que l'alcohol s'evapori i
després apagar i reservar.
Posar una cassola al foc i afegir un rajolí d'oli, la salsa de tomàquet, el sucre i sal. Deixar fins que estigui ben calent. Retirar i afegir pebre a gust i les salsitxes
Coure els espagueti en abundant aigua bullint amb sal fins que estiguin a punt. Escórrer i tirar sobre la salsa juntament amb unes cullerades de l'aigua de bullir la pasta. Barrejar suaument perquè la pasta es vagi impregnant amb la salsa.
Se serveix calent i s'escampa glaçons de formatge per sobre.
Posar una cassola al foc i afegir un rajolí d'oli, la salsa de tomàquet, el sucre i sal. Deixar fins que estigui ben calent. Retirar i afegir pebre a gust i les salsitxes
Coure els espagueti en abundant aigua bullint amb sal fins que estiguin a punt. Escórrer i tirar sobre la salsa juntament amb unes cullerades de l'aigua de bullir la pasta. Barrejar suaument perquè la pasta es vagi impregnant amb la salsa.
Se serveix calent i s'escampa glaçons de formatge per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada