Taller cuina: Sushi
Hola som el Jairo i el David i us ensenyarem els ingredients necessaris per fer la recepta del sushi.
Ingredients:
75 gr. de vinagre de poma
75 gr. de sucre
½ l = 0,5 l = 500 ml d´aigua
500 gr. d´arròs = ½ kg d´arròs =0,5 kg
Ara us ensenyarem els passos per elaborar l’arròs per poder fer el sushi:
1- Rentar l´arròs fins que estigui l´aigua transparent (5-7 vegades a sota de l’aixeta).
2- Posar a bullir l´aigua en una olla de teflon.Quan gairebé bulli l’aigua, afegir l´arròs, tapem i deixem que l´aigua s’evapori. No remoure durant la cocció.
3-Retirar del foc i deixar reposar 5 minuts tapat.
4-Barrejar en un got el vinagre amb el sucre i afegir-ho a l´arròs.
5- Cada 5 minuts s´ha de remoure fins que estigui fred.
i que estigui viscós.
Com fem els MAKIS
1-Posem l’esterilla de bambú i a sobre una alga nori.
2-Estenem per sobre l’alga una capa d’arròs no massa gruixuda. Posem els ingredients de què volem que tingui i el farcim el sushi. En un extrem de l´alga, en horitzontal, posem els ingredients que vam triar, que van ser: surimi (bastonets de cranc), trossos d’alvocat i una mica de maionesa.
3-Agafem l’esterilla i pressionant els ingredients comencem a enrotllar-ho fins que quedi un cilindre.
4-Es tallen en porcions.
Com fem els NIGIRIS
- Agafem fem una porció d’arròs i el prensem amb les mans formant un oval.
- Afegim per sobre el peix.
D. Video Recepta en la qual ens vam basar per elaborar la nostra recpeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada