dilluns, 21 de desembre del 2015

COC DE CHOCOLATA



                                     COC DE XOCOLATA

Hola,

Em dic Dani i us explicaré com vam fer la recepta del coc de xocolata de Nadal.

Ingredients necessaris per 13 persones aprox:

200ml d’oli de girasol
1Cullera petita de vainilla
160ml de llet
375gr de sucre
4 ous
230gr de sucre
50gr de cacao
2 Culleres de llevat  



                                PREPARACIÓ

1. Precalentem el forn 180ª
2. Escampem l’oli pel motllo
3. Batem oli més sucre fins que sigui homogeni
4. Anem afegint els ous d’un en un
5. En un bol passem la farina tamisada més cacao tamisat més el  llevat en  pols més un polsim de sal.
6. La meitat de la farina l’afegim als ous + sucre +oli batem
7. Afegim la llet, batem
8. Afegim l’altra meitat de la farina.batem
9. Posem la barreja al motllo i ho  posem al forn fins que estigui tot.
10. Per decorar el coc també vam utilitzar xocolata blanca fondant i viruta de colors 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada