diumenge, 14 d’octubre del 2018


COOKIES DOS XOCOLATES



INGREDIENTS  COOKIES
120 grams de xocolata fondant, en trossos.
120 grams de xocolata blanca, en trossos.
350 grams de farina de rebosteria.
1 culleradeta de sucre morè.
180 grams de mantega temperatura ambient.

Resultat d'imatges de COOKIES

Procediment
1. Tirem les xocolates en el got de la picadora i trossegem durant uns segons. Reservem en un plat profund o bol.
2.La batedora elèctríca de veretes baretes, posem el sucre morè, la mantega en porcions, l'ou, el rovell. Batem fins formar una massa homogènia
4.Afegim xocolates i batem suaument.
5.Retirem la massa i la col·loquem sobre paper film. Amb les mans pastem i fem un rulo de 5 o 6 cm, de diàmetre,, segons vulguem les galetes de grams. Ho emboliquem en el paper film i deixem reposar en el frigorífic durant 45 minuts.
6.Amb el forn calent a 180º col·loquem paper de fornejar  sobre una safata de forn. Treiem el rulo del frigorífic, llevem el paper de film i tallem medallons de 1/2  cm.
7. Fornajem durant 12 minuts a 180º .
Retirem del forn, deixem reposar unts minuts en la mateixa safata perquè endureixin i posem les galetes sobre una reixeta fins que refredin.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada