Excursió al CaixaForum Barcelona: Visita a l'exposició 25 aniversari Pixar Animation
Foto a la Plaça Espanya de Barcelona
Una trobada amb un Huró
A l'entrada del Pixar
Visita al Centre Comercial Arenas
Activitat a l'ordinador " Joc de les emocions": disseny d'un personatge
dimecres, 29 d’abril del 2015
dijous, 12 de març del 2015
Taller de confiança
Hola som l'Alex i la Fatna ara us explicarem el que vam fer ahir a la usee.
Vam fer un exercici de confiança i vam fer un parell de jocs.
El primer joc consistia en que per parelles ens havíem de agafar de les mans i tirar-nos cap enrere
i teníem que mantenir un punt de equilibri i confiança.En aquest joc vam fer una variació que en comptes de fer parelles ho vam fer tots junts.
el segon joc consistia en posar-nos un paperet en la esquena i que els demés companys i professors escrivíssim alguna cosa positiva de tu i després o vam llegir en veu alta per a tots els companys.
Vam fer un exercici de confiança i vam fer un parell de jocs.
El primer joc consistia en que per parelles ens havíem de agafar de les mans i tirar-nos cap enrere
i teníem que mantenir un punt de equilibri i confiança.En aquest joc vam fer una variació que en comptes de fer parelles ho vam fer tots junts.
el segon joc consistia en posar-nos un paperet en la esquena i que els demés companys i professors escrivíssim alguna cosa positiva de tu i després o vam llegir en veu alta per a tots els companys.
dijous, 26 de febrer del 2015
Hort
Els alumnes de la USEE hem dissenyat el nostrte sistema de reg que és el de goteig.
Hem plantat diferents verdures com:
Hem plantat diferents verdures com:
- Enciam de roure:Són originaris de anglaterra. Las seves fulles són molt frágils.
- vermell
- verd
- Enciam comú:És el mes comú en la nostra terra tambe conegut "orelles de burro".És concerven molt be a dins de la nevera.
- Valladolit:És de fulla llarga
- Maravilla:De full arrisat
- Bledes:Es originaria dels pisos de la costa mediterrania en trobareu tot l'any. pero el millor momen t per consumir-ne es a la tardor i a l`hivem
- Cebes: El seu principal avantatge és que es pot consumir ot l'any i que té moltes propietats medicinals.
- Col: la col és una verdura rodona que conté molts nutrients essencials per al nostre organisme. Es feia servir com a remai per a transtorns intestinals o pulmonars.

dijous, 22 de gener del 2015
NOCHE EN EL MUSEO 3
A mi m'agradat la pelicula de NOCH EN EL MUSEO3 va ser molt divertida.
Tracta de un pare que es vigilant a un museu de historia a Nova York. Els personatges cobren vida i per no tornarse de pedra viatgen a un museu a Londres.
NOCHE EN EL MUSEO 3 |
Carrera motocross
Soc l'Alex i us parlaré d'una de les meves aficions preferides: la carrera de motos que va haver-hi a la Pobla de Mafumet.
El 26 de febrer, a la Pobla de Mafumet, va començar el campionat de Catalunya de motocross, on va guanyar en Xavi Ferrer.
Fast and Furious
Sóc el Bastian i explicaré la pel·lícula Fast and Furious.
La pel·licula es diu Fast and Furious,la pel·licula es d´acció.Tracta de carreres il·legals als carrers de Los Angeles , passant pel blanqueig de diners a Miami , fins als perillosos circuits japonesos de drifts ; és la saga de A tot gas . En aquest quart lliurament , els quatre personatges que li van donar vida es reuneixen de nou per tornar a l'escenari on va començar tot.I en la saca 7 Paul Walker va morir i van fer un comiat en la pel·lícula.
Fuga de agua!!!
EL DIA 19/1/2015 Hubo una fuga de agua a causa del desplome de parte del falso techo del Prac Central (Tarragona).
Us adjuntem la noticia, que a nosaltres ens va sorprendre!!
Us adjuntem la noticia, que a nosaltres ens va sorprendre!!
Una fuga de agua a causa de las tuberías del Parc Central (Tarragona)
EL dia 2015.01.19 per culpa de les canonades de fals sostre del Parc Central es s'esfondro part del fals sostre del Parc central entre les 13: 00h i 15: 00h
PUBLICADO 23/1/2015 POR SIALI GOURRAMI
dimecres, 14 de gener del 2015
matematiques al Esmarc Parc tabacalera
Bon dia a tothom,
Soc l'Alex i avui us parlaré de l'excursió que hem fet els alumnes de la USEE al Smarc Parc Tabacalera de Tarragona.Aquesta sortida està dins del projecte hort que portem a terme al centre.
Quan vam arribar al Smarc Parc ens vam separar per grups de treball i vam fer diferents activitats al llarg del Parc; jo us explicaré allò que te a veure amb les matemàtiques.
L'activitat va consistir en mesurar el meu pas que feia més o menys un metre, i vam recórrer tota la llargada al voltant del Ssmarc Parc Tabacalera comptant quantes passes feia, un total de 250 passes!! Vam multiplicar les passes que mesurava el parc per la mida les meves passes per obtenir el resultat en metres.
FINS LA PROPERAAAA :) :)
Soc l'Alex i avui us parlaré de l'excursió que hem fet els alumnes de la USEE al Smarc Parc Tabacalera de Tarragona.Aquesta sortida està dins del projecte hort que portem a terme al centre.
Quan vam arribar al Smarc Parc ens vam separar per grups de treball i vam fer diferents activitats al llarg del Parc; jo us explicaré allò que te a veure amb les matemàtiques.
L'activitat va consistir en mesurar el meu pas que feia més o menys un metre, i vam recórrer tota la llargada al voltant del Ssmarc Parc Tabacalera comptant quantes passes feia, un total de 250 passes!! Vam multiplicar les passes que mesurava el parc per la mida les meves passes per obtenir el resultat en metres.
FINS LA PROPERAAAA :) :)
divendres, 19 de desembre del 2014
Salmó a la planxa amb mantega
Jairo Gonzalez
3r A
UTENSILIS:
Cullera Sopera
Planxa
Cullera de fusta
INGREDIENTS:
Salmó
Mantega
Sal
Pebre blanca
ELABORACIÓ:
Mantega
Sal
Pebre blanca
ELABORACIÓ:
- Rentar el salmó, secar i salpimentar.
- Es posa una planxa al foc amb la mantega i esperar a que es calenti.
- Un cop estigui calent, posar les rodanxes de salmó deixar que es passi un minut per un costat i després per un altra.
- Es pot servir amb salsa de cilantre
Besuc amb tomaquet, Leila
- 4 besucs ja preparats.
- 1 llauna de tomàquet natural trossejat
- 1 copa de vi blanc sec
- el suc de dues llimones
- 1 fulla de llorer2 cullerades de pa ratllat
- 5 cullerades d’oli d’oliva extra verge
- 1 pastilla de brou de peix
- pebre blanc
- sal, all i julivert
ELABORACIÓ:
Rentem bé el peix. En una safata gran pel forn....tirem un bon raig d’oli d’oliva. Mentrestant, anirem calentant el forn a 160 graus.
Tallarem unes patates a rodanxes grosses i les col·locarem a la safata. Les podeu escapçar una mica, si voleu.
Les salpebrem. Afegim un parell de cebes mitjanetes per sobre....tallades en juliana.
Ara col·loquem els tomàquets partits per la
meitat i ho reguem de nou amb oli.
Li tirarem per sobre una mica d’all i julivert. I ho posarem a coure durant uns 15 minuts.
L’objectiu és incorporar el peix quan les patates estiguin a mitja cocció, ja que tenen coccions diferents. Li posarem unes llesques de llimona dins de cada tall i dins del peix també.
Li tirarem per sobre una mica d’all i julivert. I ho posarem a coure durant uns 15 minuts.
L’objectiu és incorporar el peix quan les patates estiguin a mitja cocció, ja que tenen coccions diferents. Li posarem unes llesques de llimona dins de cada tall i dins del peix també.
Quan
les patates estiguin un mica cuites...tirarem per sobre un bon raig de vi blanc
I ho deixarem coure una estona mes
Quan les patates hagin evaporat l’alcohol del vi (uns 5 minuts), incorporem un bon raig de fumet de peix. Rectificarem de sal i deixarem coure una estona més.
Veureu que comencen a estar toves i la salsa haurà lligat amb el fumet i el midó que porten les patates.
Posarem el peix a sobre de tot i el regarem amb oli.
Finalment, li tirarem un pol de pebre vermell per sobre.
Pujarem el forn a 190 graus amb ventilació....i ho deixarem coure unes 15 minuts. A mitja cocció regarem el peix amb la salsa i quan faltin 5 minutets...posarem una mica d’all i julivert per sobre.
Bon profit
I ho deixarem coure una estona mes
Quan les patates hagin evaporat l’alcohol del vi (uns 5 minuts), incorporem un bon raig de fumet de peix. Rectificarem de sal i deixarem coure una estona més.
Veureu que comencen a estar toves i la salsa haurà lligat amb el fumet i el midó que porten les patates.
Posarem el peix a sobre de tot i el regarem amb oli.
Finalment, li tirarem un pol de pebre vermell per sobre.
Pujarem el forn a 190 graus amb ventilació....i ho deixarem coure unes 15 minuts. A mitja cocció regarem el peix amb la salsa i quan faltin 5 minutets...posarem una mica d’all i julivert per sobre.
Bon profit
Recepta de nadal: Espaguetis amb salsitxa

Oriol 2nA eso
Espaguetis amb salsitxa
Ingredients:
• 400 grams de espaguetis
• 1 paquet de salsitxes (hot dog) de 6 unitats
• 1 cullerada d'oli
• 1 cullerada de mantega
• ½ got de vi blanc sec
• 2 tasses de salsa de tomàquet
• ¼ tassa d'oli
• 1 cullerada petita de sucre
• Sal
• Pebre mòlt
• Fulls d'alfàbrega
• 150 grams de formatge fresc (mantegós, tou) tallat en galledes.
Elaboració:
Tallar les salsitxes a trossos de 2 cm aproximadament. Posar en una paella
un raig d'oli i la mantega. Fregir en la barreja les salsitxes i saltar una
mica. Agregar el vi. Seguir cuinant amb foc fort fins que l'alcohol s'evapori i
després apagar i reservar.
Posar una cassola al foc i afegir un rajolí d'oli, la salsa de tomàquet, el sucre i sal. Deixar fins que estigui ben calent. Retirar i afegir pebre a gust i les salsitxes
Coure els espagueti en abundant aigua bullint amb sal fins que estiguin a punt. Escórrer i tirar sobre la salsa juntament amb unes cullerades de l'aigua de bullir la pasta. Barrejar suaument perquè la pasta es vagi impregnant amb la salsa.
Se serveix calent i s'escampa glaçons de formatge per sobre.
Posar una cassola al foc i afegir un rajolí d'oli, la salsa de tomàquet, el sucre i sal. Deixar fins que estigui ben calent. Retirar i afegir pebre a gust i les salsitxes
Coure els espagueti en abundant aigua bullint amb sal fins que estiguin a punt. Escórrer i tirar sobre la salsa juntament amb unes cullerades de l'aigua de bullir la pasta. Barrejar suaument perquè la pasta es vagi impregnant amb la salsa.
Se serveix calent i s'escampa glaçons de formatge per sobre.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)