dimecres, 11 d’abril del 2018

COCA DE LLARDONS


INGREDIENTS:  (Per fer la Massa)

  • 100 ml de aigua.
  • 100 ml de llet
  • 200 gr llard de porc
  • 400 gr de farina
  • 20 gr de llevat premsat
  • 1 cullerada de sal


PROCEDIMENT:


  1. Trossejar els llardons.


  1. Calenta una mica l’ aigua amb la llet i la llard  de porc




  1. Afegir el llevat  i remoure lleugerament




  1. Afegir la farina i la sal i amassar  fins obtenir una massa compacta.


    5. Afegir els llardons (chicharrones ) reservats i seguir amassant.


6.Estirem la massa amb els dits a sobre d’un paper  de forn




 7. Cobreix amb els pinyons i  sucre al gust.




8. Amb el forn precalentat a 200 ºC , fornejar-la durant 12 min.






                                                                                            Bon profit

Leila i David


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada